Update Corona-team: 2 december 2020

3 december 2020   |   Door E M (Redactielid)

Per 1 december jl. is de mondkapjesplicht ingegaan voor publieke binnenruimten. Deze plicht geldt niet in plaatsen waar samenkomsten plaatsvinden ten behoeve van het belijden van godsdienst of levensovertuiging, zoals kerkgebouwen.

Het Corona-team adviseert wel om bij het lopen in de Dorpskerk of Bethlehemkerk een mondkapje te dragen. Als men gaat zitten kan het mondkapje af.

Verder vindt het Corona-team dat de mondkapjesplicht wel geldt in ‘t Anker. De redenen zijn dat het beherend personeel recht heeft op maximale bescherming tegen besmetting. Verder wordt ‘t Anker ook aan anderen verhuurd voor niet godsdienstige bijeenkomsten. Voor een consistent beleid geldt daarom voor alle bijeenkomsten de mondkapjesplicht als men door ‘t Anker loopt. Als men zit mag het mondkapje af.

Het Corona-team

===========

Meer info?
Kijk op de pagina Coronavirus - Vragen?