Dankdag + foto's van de dienst

4 november 2020   |   Door EvV (Redactielid)
Hoi jongens en meiden! Zijn jullie er ook bij, in de dankdag kerkdienst? Geef je dit weekend vast op met je vrienden en vriendinnen. Het is een kinderdienst, dus zou het natuurlijk cool zijn als er allemaal kinderen zich opgeven!

Of je nou in de kerk zit of thuis meekijkt, je bent welkom!
De dienst gaat een beetje anders dan we gewoon waren, omdat veel kinderen thuis meekijken. Daarom even een uitleg hoe je vanuit huis mee kunt doen:

• Zorg dat er iemand bij jou in de buurt is die deelnemer is in de gemeente app.
  • Print voor de dienst de liturgie, de preek-bingo en/of een van de kleurplaten uit of gebruik ze uit het gezinsdagboekje dat bij de Kerkklanken zat.
  • App voor de dienst een foto hoe en met wie je meedoet met de dienst.
  • Als je dingen weet waarvoor de dominee na de preek voor kan DANKEN, mag je dat via de app ook alvast laten weten.
  • Als de dominee gaat preken begint de bingo
    Luister goed, en wie weet kun jij je “BINGO!” door appen!
  • Heb je een mooie kleurplaat gemaakt uit de liturgie of van deze website, stuur je foto ervan maar door. Dan kan iedereen zien hoe mooi hij is geworden!
  • En na de dienst natuurlijk even je boodschappen voor de voedselbank wegbrengen!