Facebook Twitter Google Plus

150 gezinnen gevonden!

31 oktober 2020   |   Door EvV (Redactielid)
Twee weken geleden zijn we vanuit de diaconie gestart met de Family to family actie. We gingen op zoek naar financiële ondersteuning voor 150 gezinnen in Beiroet.

Een flinke uitdaging maar wat heeft u uw hart laten spreken en gul gegeven. Binnen twee weken is het doel bereikt! Met uw hulp zijn 150 gezinnen de komende vijf maanden verzekerd van ondersteuning in basisbehoeftes als voedsel, kleding, medicijnen, schoolspullen en huisvesting. Om met de woorden van dominee Malak uit Beiroet te spreken: 'God is goed dat Hij jullie harten bewogen heeft!'
En dat kunnen wij alleen maar beamen! Hartelijke dank voor uw hulp!

Het is een bemoediging voor de gemeente in Beiroet te weten dat er in Nederland, Bodegraven een gemeente is die hen financieel wil ondersteunen in de praktische hulp die zij ter plekke bieden. Daarnaast ontvangen we berichten van dominee Malak dat bovenal ook het Woord van God zijn weg vindt naar deze gezinnen. We willen u daarom vragen om het werk dat in Beiroet gedaan wordt in gebed te brengen. Laten we biddend om onze broeders en zusters in Beiroet heen gaan staan!

De komende tijd zullen we u maandelijks via Kerkklanken en de website op de hoogte houden over de praktische invulling van deze actie.


Klik op de button om naar de actiepagina te gaan.

 

 

Eerdere berichten:

Update actie Family to family (okt 2020)

Aankondiging actie Family to family (9 oktober 2019)

Gerichte diaconiecollecte Beiroet (27 augustus 2019)