Update Corona-team

6 november 2020   |   Door E M (Redactielid)

Naar aanleiding van de op 3 november j.l. aangescherpte corona maatregelen van de overheid heeft het Corona team besloten het dringende advies van de PKN te volgen en tot 18 november in ‘t Anker alle activiteiten voor volwassenen te stoppen.

Het advies is te kijken of deze zo mogelijk online kunnen plaatsvinden. Na de persconferentie van 17 november zal worden gekeken wat de mogelijkheden zijn om deze activiteiten in ‘t Anker weer te hervatten.

Catechisatie en jeugdwerk kunnen gelukkig wel op de huidige voet doorgaan en dat geldt ook voor de kerkdiensten.

Op het aanmeldformulier voor de kerkdiensten kunt u aangeven met hoeveel kinderen t/m 12 jaar u eventueel komt. Voor het aantal personen van 13 jaar en ouder kunnen er maximaal 30 per dienst worden geplaatst. Voor het aantal kinderen t/m 12 jaar wordt vooralsnog geen maximum aantal gehanteerd.

Nadat wij terug moesten naar 30 personen per dienst is het aantal aanmeldingen de afgelopen weken wat teruggelopen. Laat u echter niet weerhouden om u aan te melden. De plaatsen worden gelijkmatig verdeeld. Als u daar vragen over hebt kunt u deze stellen aan het Corona team via [email protected]

Heeft u zich aangemeld maar tot zaterdag 12:00 uur nog geen bericht  ontvangen (wel of niet welkom), laat dit even weten via [email protected]

Hartelijke groet namens het hele Corona-team,
Wim Blijleven, Kristiaan de Bruin, Cees Bulder, Gertjan ter Maat, Nico Visser en Dik de Vries.