Facebook Twitter Google Plus

Nienke en Branwen: Update/Oproep woonruimte!

13 november 2020   |   Door E M (Redactielid)

Dag gemeente, allereerst willen we u en jullie allen danken voor het medeleven en gebed. Na het bekend maken van de keuze om ons project in Zuid-Afrika te stoppen en rond de geboorte van Boaz. 

Graag willen we jullie laten weten hoe het met ons gaat en wat de vorderingen zijn in de stappen die we nemen om naar Nederland te komen.

Het gaat goed met ons. Boaz is een lieve en gezonde jongen. Hij groeit goed en wij genieten enorm van hem. Het is en blijft bijzonder om dit wonder van dichtbij te bewonderen. We zitten op dit moment in het proces voor Boaz om een paspoort aan te vragen bij de Nederlandse ambassade in Zuid-Afrika met zijn paspoort kunnen we het visum van Branwen aanvragen. Wanneer alles voorspoedig verloopt hopen we begin januari het visum voor Branwen binnen te hebben en half januari/begin februari naar Nederland te vliegen.

De verkoop van de opvang en het gebouw zijn zeer voorspoedig verlopen, op dit moment zitten we in de afronding hiervan. In december zullen wij de opvang verlaten en bij Branwen’s vader verblijven, zo kunnen we voor we naar Nederland komen tijd met hem doorbrengen.

Samen met de TFC zijn we hard bezig om ervoor te zorgen dat we ook in Nederland kunnen starten. Nienke zal zsm weer aan het werk gaan, Branwen zal een verblijfsvergunning aanvragen, waarna ook hij op zoek zal gaan naar werk. Een deel van onze meubels zal verscheept worden naar Nederland.

In Nederland zelf zijn we nog op zoek naar woonruimte vanaf 1 februari.
Mocht u/jullie nog iets weten dan zouden we daar enorm mee geholpen zijn.

U kunt contact opnemen met één van onze TFC leden (0623375418, of [email protected]).

Wij vertrouwen in alles op God en weten ons geborgen in Zijn hand. Hij zal de weg voor ons bereiden in alles! Nogmaals hartelijk dank voor u/jullie medeleven en gebed!

Branwen, Nienke en Boaz.


Klik hier voor eerdere info rond Nienke en Branwen