Facebook Twitter Google Plus

SIZA: 11 december (Verslag + Opname)

11 december 2020   |   Door E M (Redactielid)

Wat was het een fijne ochtend. Emke de Jager sprak over het thema: Vol verwachting. Vol verwachting naar Zijn terugkomst op aarde. We mogen leven vanuit de belofte uit de profetie dat Jezus terug zal komen!

Zoals we met Advent toeleven naar het Kerstfeest waar we Zijn geboorte mogen vieren is het ook naar Zijn terugkomst. In Lucas 2: 25-32 lazen we over Simeon die verlangend had uitgekeken naar de komst van de zoon van God.  De Geest had hem in de tempel gebracht zo dat Hij de Zoon in de armen kon nemen. Daar had hij zo verlangend naar uit gekeken.

Ben jij net als Simeon ook verlangend of ben je te druk hier op aarde en is het op de achtergrond aanwezig?

Omdat live meeluisteren wel kon, maar opnemen niet, hebben we iig de overdenking van Emke opgenomen. Zodat de vrouwen die er niet bij konden zijn ook bemoedigd mogen worden. Het is geen top opname maar het gaat om het Woord. ;-) 

We danken Emke voor haar mooie woorden en Dianne voor de begeleiding op de piano. 

We luisterden naar mooie liederen: 'Ooit komt er een dag' (Opwekking 665) en 'Maranatha' van Sela en een luisterlied: 'I can only imagin'. Klik hier: https://youtu.be/0xwzItqYmII 

Vrijdag 8 januari zal Esther Lok-van Lunteren spreken over Recht doen. Zet het alvast in de agenda, ook dan weer 2 momenten en inschrijven is noodzakelijk. 

Het SIZA-team: Toos Bakker, Charlotte Benders, Eveline Segers en Ruth Fousert.