Update Corona-team: 16 december 2020

18 december 2020   |   Door E M (Redactielid)

In het advies dat door de PKN is uitgebracht na de lockdown per 15-12-2020 ziet het Corona-team voldoende ruimte om met de kerkdiensten op de huidige voet door te gaan.

Dit betekent dat er per kerkdienst maximaal 30 personen exclusief personeel aanwezig kunnen zijn. Tijdens de kerkdiensten kan er geen kinderoppas worden geboden.

Verder zal ’t Anker voor catechese en jeugdwerk moeten sluiten tot 18 januari 2021. M.b.t. activiteiten voor volwassenen is ‘t Anker gesloten tot 20 januari 2021.

Het Corona-team adviseert om na de kerstvakantie de (belijdenis) catechese online te doen totdat ‘t Anker weer open kan.

De zondagsschool kerstviering op tweede kerstdag kan doorgaan. Ouders zullen dan online thuis mee kunnen kijken.

Huisbezoeken kunnen indien noodzakelijk doorgaan met inachtneming van de overheidsrichtlijnen.

De Dorpskerk open op woensdag- en zaterdagmiddag kan doorgaan.

Het Corona-team

===========

Meer info?
Kijk op de pagina Coronavirus - Vragen?