Afscheid organiste Bep Veenstra

21 december 2020   |   Door EvV (Redactielid)
Zondagavond 20 december jl. heeft Bep haar laatste dienst gespeeld. Ze heeft ruim 46 jaar diensten begeleid in de Dorpskerk te Bodegraven.

Op 18 jarige leeftijd is ze op aanbeveling van Herman van Vliet benoemd als kerkorganist van de Dorpskerk. Ze heeft jarenlang de avonddiensten begeleid. Een kleine rekensom leert ons dat het meer dan 2000 diensten moeten zijn geweest. "Het was altijd een feestje", aldus Bep.

Als Hervormde Gemeente van Bodegraven-Nieuwerbrug zijn we zeer dankbaar voor haar jarenlange trouwe inzet. Na de dienst werd Bep toegesproken door Dirk van Mejieren. Zelf sprak zij nog een dankwoord en werd daarna toegezongen.

"Mijn hart O Hemelmajesteit is tot uw dienst en lof bereid" en "Laat zich 't orgel overal"

Heeft u een anekdote, een herinnering, een wens of wilt u Bep persoonlijk bedanken? Laat het haar weten! Het wordt zeker gewaardeerd.

Bep Veenstra-Lok

Bekijk het afscheid van Bep Veenstra: toespraak, dankwoord Bep en toezingen