Facebook Twitter Google Plus

Start Youth Alpha

13 januari 2021   |   Door EvV (Redactielid)

Ben jij erbij? Aankomende vrijdag, 15-01, is het zover, dan start de Youth Alpha... Zien wij jou daar? 

Misschien zit je nog met vragen waardoor je twijfelt. Lees dan vooral het volgende door!

Is dit wat voor jou?
Ja zeker! Het is voor iedereen die geïnteresseerd in het christelijke geloof of dit nu geheel nieuw voor je is of als je terug wil naar de basis.

Zijn er al mensen die zich hebben opgegeven en kan het nu wel met de huidige maatregelen?
Er zijn al mensen die zich hebben opgegeven, dus mocht je daardoor twijfelen: geef je op! Anderen zijn je al voorgegaan. Mogelijkheden voor nieuwe vriendschappen, verschillende meningen over het geloof en het is daarnaast ook nog eens heel gezellig.

Ben ik niet te jong of te oud?
Er zijn al aanmeldingen van deelnemers in verschillende leeftijdscategorieën, zowel jongens als meiden. Geen reden voor twijfel dus en die 10 vrijdagavonden zijn echt de moeite waard om bij te wonen.

Hoe zit het met de huidige maatregelen?
De eerste avond spreken we fysiek met elkaar af. We vinden het fijn om te zien wij jij bent en dat jij kunt zien wie wij zijn. We hebben een grote ruimte en we kunnen alles zo inrichten volgens de maatregelen van het RIVM. We zorgen dat er een maaltijd en wat te drinken voor je is.

 

Je kan je opgeven via [email protected]

Mocht je er vragen over hebben, vind je het lastig om je op te geven of heb je vragen hoe wij omgaan met de regels? Twijfel niet en stuur ons een PB of een mail. Voel je welkom vrijdag 15 januari om 18.45 bij Lok Techniek Bodegraven (Broekveldselaan 11 Bodegraven).