Facebook Twitter Google Plus

Alpha Online - start 4 maart

26 februari 2021   |   Door EvV (Redactielid)

Alpha Online start op 4 maart met een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

HOE HET WERKT

WELKOM
19.30-19.45
ONTMOETING
Welkom en ontmoet nieuwe mensen. 

KIJK
19.45 – 20.15
INLEIDINGEN MET GROTE IDEEËN
Elke Alpha-bijeenkomst kijk je een video of inleiding van 25 minuten. Ze inspireren om meer vragen te stellen, niet om antwoorden te geven. Elke video of inleiding behandelt een onderwerp van het christelijk geloof, zoals ‘Wie is Jezus?’ en ‘Bidden: waarom en hoe?’. Je kijkt de video of inleiding lekker vanaf je eigen bank. 

BESPREEK
20.15-21.00
BESPREEK DE VRAGEN DIE ER TOE DOEN
Het leukste moment van Alpha: na de inleiding ga je in kleine groepen uit elkaar om in gesprek te gaan over het onderwerp van de avond. Deel je gedachten over geloof en het leven en hoor wat de rest denkt. Voel je vrij om te zeggen wat je wil!

DATA & TIJDEN

Van harte welkom op de eerste bijeenkomst van Alpha! We willen het makkelijk voor je maken om Alpha te proberen, daarom starten we Alpha op donderdagavond  4 maart om 19:30 uur. Alpha duurt tien weken en een hele zaterdag.

Meld je aan via alphacursusbodegraven.nl

Je krijgt zo snel mogelijk een mail met alle informatie over de eerste bijeenkomst.

Wil je eerst een spreken over wat Alpha is, of gewoon meer informatie. Bel dan met of via Angelique Weerheim 0643000631.