LeefTocht - Muziek & Meer

4 maart 2021   |   Door EvV (Redactielid)

In deze zesde aflevering van Leeftocht deelt Ada Blijleven een persoonlijk verhaal met ons over wat Psalm 71 voor haar betekent. Arjen van Vliet en Gerdine Chong spelen de traditionele Ierse hymne 'Be Thou My Vision', ook wel bekend als 'Wees mijn verlangen'.

De komende tijd verschijnt elke donderdag om 20:30 uur de video podcast 'LeefTocht' waarin een muziekstuk te beluisteren valt en elke keer een ander gemeentelid iets deelt zoals een korte overdenking, tekst of gebed.

LeefTocht is proviand voor de pelgrim die onderweg is. Als gemeente gaan we door een moeilijke tijd waarin we veel moeten missen van kerkgang, ontmoeting en gemeenschap. Als pelgrims maken we samen deze reis door de crisis heen.

Met de video podcast 'LeefTocht' willen we onze 'proviand' met elkaar delen, om kracht en hoop uit te putten en elkaar te bemoedigen.

Team Muziek en Meer

* * * * * * * * *

Elke donderdag zal de nieuwe video vanaf 20.30 uur beschikbaar zijn in dit nieuwsbericht.

Aflevering 6 donderdag 4 maart

U kunt ook meeluisteren via de kerkradio (Lukaskastje) of LuisterLive.
Elke donderdagavond om 20.30 uur is de uitzending te beluisteren.

Gemist? Terugkijken is mogelijk:

Aflevering 1, donderdag 28 januari: hele uitzending | alleen muziek

Aflevering 2, donderdag 4 februari: hele uitzending | alleen muziek