Facebook Twitter Google Plus

Het is klaar! En toch een nieuw begin!

9 februari 2021   |   Door E M (Redactielid)

Hoe actueel is deze zin in jouw leven? Of wens je dat iets klaar is en je aan iets nieuws kunt beginnen!? Wij dachten meteen aan het afgelopen jaar: Wanneer is corona eindelijk eens klaar? Kunnen we weer verder?

Maar eigenlijk wil ik niet verder zoals als het voor corona was... Ik wil een nieuw begin!

Gewoon weer genieten van elke dag! Weer blij zijn dat ik mijn vrienden en familie eindelijk weer op een normale manier kan zien!

Waar denk jij aan bij een nieuw begin? Een nieuwe start met school? Een nieuwe relatie? Of een nieuwe start van je bestaande relatie? Hopen dat de moeilijke situatie waar je in zit eindelijk stopt? Eindelijk weer lekker naar de sportschool?

Met Alpha zitten we ook in deze situatie. Toen we afgelopen januari wilden starten met de Alpha Youth cursus zat er een mooie groep jongeren klaar voor een nieuw seizoen. Maar helaas hebben we moeten besluiten dat het voor nu klaar is. Het kon gewoon niet! Wát baalden we hiervan met z'n allen. We willen gewoon bij elkaar zijn in plaats van online. Er gaat niets boven ‘bij elkaar zijn’! Als team hebben we daarom besloten om een nieuwe start te plannen. Zodat we een mooi vooruitzicht hebben op een nieuwe start van het Youth Alpha seizoen.

SEPTEMBER IT IS!

Wil jij meer te weten komen over het christelijke geloof? Schrijf 24 september op in jouw agenda! Misschien betekent dit voor jouw leven wel een nieuwe start. Een nieuw begin om met een mooie groep mensen op zoek te gaan naar wat het christelijke geloof voor jou kan betekenen. Jij maakt de keuzes voor jouw leven, toch?

Je mag je opgeven via [email protected]

Heb je toch nog vragen of twijfel je nog? Stuur ons een PB met je vragen.