Update Open kerk – Help jij mee?

24 februari 2021   |   Door E M (Redactielid)
Al bijna een jaar lang biedt Open kerk een plek voor de alleenstaande, de eenzame, de toerist, het gemeentelid en anderen. Hoe mooi is het dat we, dankzij vrijwilligers, het afgelopen jaar de deuren van de kerk open konden zetten om deze gasten te ontvangen.

Ondanks de corona-maatregelen, welke ook impact hebben op Open kerk, is het gelukt om letterlijk en figuurlijk open kerk te zijn voor onze naasten.

Regelmatig krijgen we van de vrijwilligers terug welke mooie ontmoetingen er zijn geweest en ook staat de bezoeker soms open voor een gesprek over het geloof. Wat een zegen en kans om op deze manier getuige te zijn. De lente breekt aan. Niet alleen buiten, maar ook in de kerk!

Hoe dan? We zullen de kerkdeuren meerdere keren per week openen. Alleen, dit kan niet zonder hulp van (extra) vrijwilligers. Wil jij twee uurtjes per maand investeren in een ander door gastheer/vrouw te zijn? Ben jij 18 jaar of ouder? Geef je dan op! We horen graag van je.

Opgeven kan bij Hanna Grijzenhout, 06-36083590 of [email protected]