Even voorstellen....

19 april 2021   |   Door EvV (Redactielid)
Zondag 18 april was er na de dienst het online welkomstmoment. Mooi om te zien dat er weer veel nieuwe leden waren die zich wilden voorstellen.

Als gemeente bent u massaal blijven kijken naar de voorstelronde na de dienst. Dat geeft wel aan dat er verbondenheid is in onze gemeente en we nieuwe leden van harte welkom heten!

Mieke en Henk Kuijpers, Alphen aan den Rijn

Doordat het geluid tijdens hun voorstelmoment niet goed was, hebben wij hun gesproken tekst samengevat:
Henk en Mieke Kuijpers zijn in december 1975 getrouwd in de Dorpskerk van Bodegraven en zijn daarna in Vlaardingen gaan wonen en in 1980 verhuisd naar Alphen aan den Rijn, daar wonen zij nog steeds. Henk en Mieke hebben 4 kinderen en 6 kleinkinderen. Afgelopen jaar hebben zij regelmatig onze kerk bezocht en zijn zij inmiddels lid geworden. Ze danken u/jou voor het hartelijk welkom en de kaarten vanuit onze gemeente.

Dirk en Anlya Spaanderman, Bodegraven

Mevrouw Marga Schilt-Kok, Bodegraven

Joyce Stuurman (op de foto ontbreekt haar man Rudolf), Bodegraven

Helena en Willem-Jan Reijm, Bodegraven

Anita en Tim Oudshoorn, Bodegraven

Veerle en Dennis van Rooijen, Driebruggen

Ellen Aaldijk en Wilma Schouten, Bodegraven

Anke en Koen Meijer, Nieuwerbrug aan den Rijn

Familie Oppelaar, Alphen aan den Rijn

Klik op de foto's voor een vergroting.