Facebook Twitter Google Plus

Youth on Fire

14 mei 2021   |   Door EvV (Redactielid)
Het is bijna Pinksteren! Door de Heilige Geest verspreidde het goede nieuws over Jezus Christus zich als een lopend vuur over de wereld. Zaterdagmiddag 15 mei is er in Bodegraven-Nieuwerbrug de GZB Youth on Fire challenge. Doe je mee?

Durf jij de uitdaging aan om in twee uur tijd zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren, waarbij ook zeker iets van dit vuur voorbijkomt? De challenge is sportief, creatief, hersen krakend, getuigend en nog veel meer. 

Hoe werkt het?

  • Nodig je ouders, broers, zussen of vrienden uit om mee te doen. Maak een team en meld je uiterlijk zaterdag 15 mei om 13:00 uur aan bij Jochem Pak: 06 – 3435 1508.
  • Na aanmelding word je toegevoegd aan de speciale ‘Fire Whatsappgroep’ van onze gemeente.
  • Op 15 mei krijg je om 13:30 uur via de ‘Fire Whatsappgroep’ een link naar een GZB TV filmpje met uitleg over de challenge
  • Tussen 14:00 en 18:00 uur kun je de challenge doen (duurt ca. 1,5-2 uur). De opdrachten staan vanaf 14:00 uur in de ‘Fire Whatsappgroep’, maar je kunt beginnen op het tijdstip jullie het beste uitkomt. Het maakt ook niet uit waar je de opdrachten uitvoert, het kan dus evt. ook vanaf een vakantieadres!
  • Als team deel je alle uitgevoerde opdrachten (tekst/foto/filmpje) via de ‘Fire Whatsappgroep’, zodat ze nagekeken kunnen worden. En zo zie je natuurlijk ook meteen hoe je medespelers uit Bodegraven-Nieuwerbrug het er vanaf brengen. Het team dat de meeste punten verdient, krijgt een mooie prijs.

 

Zaterdagmiddag 15 mei organiseert de GZB de challenge Youth on Fire en als gemeente Bodegraven – Nieuwerbrug doen we daar graag aan mee! Meer informatie: www.gzb.nl/youthonfire.