Kledinginzameling voor Roemenië

10 mei 2021   |   Door EvV (Redactielid)
Op woensdag 26 mei (tussen 19:00 en 20:00 uur) hopen we weer een kledinginzameling voor Roemenië te houden. U kunt uw schone en nog goede kleding en beddengoed dan inleveren.

Schoenen graag per paar verpakken. U kunt ook incontinentiemateriaal, linnengoed en gordijnen inleveren.

Het is heel belangrijk dat u alles goed verpakt in een dichte doos of een stevige gesloten zak! Dan blijft het ook schoon en netjes in de opslag, voordat het (hopelijk later dit jaar) naar Roemenië gaat.

We hopen op de gebruikelijke inzamelplekken te staan. In Bodegraven bij de Dorpskerk op het Ankerplein (garage) en bij de Salvatorkerk aan de Rijngaarde kant. In Nieuwerbrug kunt u op hetzelfde moment inleveren bij de Bethlehemkerk.

Namens de Diaconale commissie ‘Hulp aan Roemenië’,
Adriana Rijksen