Facebook Twitter Google Plus

Kinderfeest 2021

22 juli 2021   |   Door E M (Redactielid)
Dit jaar ziet het Kinderfeest er anders uit dan eerdere jaren. De kinderen gaan in een circuitvorm langs ‘vertrouwde’ activiteiten, zoals een digitaal podiumprogramma, sport- en spelactiviteiten en er wordt geknutseld.

En dit jaar vindt het Kinderfeest plaats op de schoolpleinen in de wijk Broekvelden. De start is, om 9.30 uur, op het plein van het kindcentrum 'Wereldweijde'. Dit jaar met online toneel van Kirs en Tirs en, ook deels digitaal, met de vertrouwde podiumband van het Kinderfeest. De ochtend wordt om 12.15 uur afgesloten. 

Omdat er, vanwege de Coronamaatregelen, minder kinderen kunnen komen, zat het Kinderfeest snel vol. Daarom is er dit jaar ook een Kinderfeest online! Zo kan je thuis ook een stukje meedoen met het Kinderfeest, op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Elke dag verschijnt op die pagina het filmpje met het programma. Ook staat de bijbehorende knutsel online die ze die dag op het Kinderfeest maken. Voor de materialen die bij de knutsel horen kunnen ze ook zorgen. Kom gerust even langs bij het Kinderfeest, dan krijg je van hen materialen.

Filmpjes van de dagen met zingen, toneel en verhaal: 
Klik hier voor: Dag 1 (21 juli 2021) 
K
lik hier voor: Dag 2 (22 juli 2021)
Klik hier voor: Dag 3 (23 juli 2021) 

Uitleg van de knutsels
Klik hier voor: Uitleg Noach Dag 1 (21 juli 2021)
Klik hier voor: Uitleg Jona Dag 2 (22 juli 2021)
Klik hier voor: Uitleg Petrus Dag 3 (23 juli 2021)

 


 Meer foto's zien? Klik hier!