Facebook Twitter Google Plus

Update Dabarwerk: IZB (Dabarcommissie Aalst)

5 augustus 2021   |   Door E M (Redactielid)

Dabar op de camping is de roeping van plaatselijke gemeenten. De achterliggende gedachte is dat de kerk iets wil laten zien van de liefde van Jezus op de plek waar mensen recreëren; de camping is immers een soort mini-samenleving.

Camping De Rietschoof biedt plaats aan zo’n 1000 caravans en heeft daarnaast een aantal velden voor tenten. Een typische volkscamping.

Uit een blog die 3 augustus jl. verscheen op de site van de IZB. Omdat de blog gelinkt is aan het Dabarteam dat momenteel vanuit Bodegraven op de camping in Aalst draait, plaatsen we hierbij de link naar de blog. 

Blog IZB: Zes blije mensen... dankzij een airco

Wilt u blijven bidden voor al het Dabarwerk in heel Nederland? 

===

Eerdere berichtgeving
(27 juli 2021)

Ook in Aalst is Dabar weer begonnen. Regelmatig een bui, maar ook genoeg droogte. Door het weer lijken er meer kinderen naar de activiteiten te komen dan normaal, zo hadden we vanmorgen méér dan 50 kinderen bij de kinderclub.

Eerste dagen wat tegenstand, doordat er een aantal spullen gestolen waren door jongeren, maar de meeste materialen zijn ondertussen weer teruggebracht/gevonden.

Gebed blijft altijd welkom! Bijvoorbeeld voor het weer zodat er activiteiten door kunnen gaan, voor de ouders die aanwezig zijn bij de kinderclub en voor ruimte in de gesprekken met de ouders. Er is interesse, maar zodra het dieper gaat haken ze af. 

Voor wie constant op de hoogte wil blijven: Volg ons op Instagram.com/teamdabber
Lieke, Marieke, Nanna, Wilbert, Bram27-07-2021 @ DabarAalst

====

(22 juli 2021)
Hannah Nijsse zet zich in voor Goud van Noord in de Rotterdamse wijk Crooswijk. Daarbij wordt ook veel geknutseld en veel plezier gemaakt door de kinderen uit de buurt. Hannah stuurde een aantal foto's door. Hieronder een kleine impressie vanuit Rotterdam:

 

 
22-07-2021 @ DabarCrooswijk

Hartelijke groet, Hannah

Ook het RD van 22 juli jl schenkt aandacht aan het Dabarwerk in de Rotterdamse wijk Crooswijk. 
Zie: Dabarwerk in Rotterdam in het teken van de schepping  

Meer info over Dabarwerk op onze website? Klik hier!