GZB dagboek ‘EEN HANDVOL KOREN’ 2022

12 november 2021   |   Door EvV (Redactielid)
Het GZB gezinsdagboek is weer verkrijgbaar. Bestellen kan tot 15 november bij de zendingscommissie zodat er centraal ingekocht kan worden. Met uw aankoop steunt u het werk van de GZB!

Vier redenen om hét gezinsdagboek van 2022 te kopen:

1. Het dagboekje van de GZB is al generaties veel mensen tot zegen geweest.
  1. Het boekje kost € 12,95. De winst (ruim € 8,-) wordt besteed aan de wereldwijde verspreiding van het evangelie.

2. Elke dag biedt maar liefst twee overdenkingen: één voor volwassenen en één voor jongeren.
  1. Met een oplage van 39.500, is ‘Een handvol koren’ het best verkochte dagboek van Nederland.

U kunt het dagboekje tot 15 november bestellen:

• bij Maarten Lok, De Werf 51, tel. 617135: contactpersoon van de zendingscommissie
  • per e-mail: [email protected]
  • u kunt intekenen op de lijst bij de ingang van de Dorpskerk of Bethlehemkerk
  • u kunt  ook de antwoordstrook, van de bijlage bij Kerkklanken, in de GZB-doos doen bij de ingang van de Dorpskerk en Bethlehemkerk
  • de boekjes zullen in december bij u thuisbezorgd worden.
  • wij verzoeken u om hiervoor € 12,95 over te maken op bankrekening  NL44 RABO 03088.88.391 t.n.v. M. Lok en/of N. Lok-van Rijn, o.v.v. GZB-dagboekje 2022 of contant te betalen aan degene die het boekje bij u bezorgt.

Namens de zendingscommissie, Maarten Lok