Afscheid kostersechtpaar

31 oktober 2021   |   Door EvV (Redactielid)
Zondag 31 oktober was de laatste zondag dat Dick en Sandra dienst deden als kostersechtpaar.

Dick en Sandra hebben de afgelopen jaren hun kosterstaak in de Dorpskerk trouw vervuld. Ze waren het 'gezicht" van de kerk. Wie kent hen niet? Vaak samen, soms alleen en veelal ook met dochter Julia.
We danken jullie hartelijk voor jullie inzet! Het meest zichtbaar op zondag, maar ook doordeweeks dikwijls aanwezig om alles in goede banen te leiden en de kerk schoon te houden.

Jullie blijven aan onze gemeente verbonden, dus we blijven jullie zien! Maar dan op een ander plekje in de kerk.

Ze geven zelf aan: we hebben het met liefde voor God en zijn huis gedaan! Op verzoek van Dick en Sandra speelde de organist na afloop van de morgendienst het lied: God and God alone.