Facebook Twitter Google Plus

HGJB-Kerstconferentie 2021: Geannuleerd

2 november 2021   |   Door EvV (Redactielid)

Helaas hebben we de HGJB-Kerstconferentie moeten annuleren. Aanleidingen zijn de coronamaatregelen en de oplopende besmettingen. Directeur Jan Kranendonk: ‘We vinden het niet verantwoord om in deze situatie een evenement te organiseren.’ 

 

* * *


De HGJB-Kerstconferentie is een plek waar jongeren God ontmoeten, in hun geloof bemoedigd worden en andere christelijke jongeren leren kennen.

Jurjen ten Brinke, voorganger van Hoop voor Noord en presentator bij de EO, komt spreken op de HGJB-Kerstconferentie. Tijdens een van de samenkomsten zal hij de jongeren verder meenemen in het thema van dit jaar: 'Meet Me'.

Op de HGJB-Kerstconferentie is er elke dag een samenkomst. Tijdens deze samenkomst wordt er gebeden en in de Bijbel gelezen. Op deze manier zoeken de jongeren (17-25 jaar) samen naar wat God tot hen te zeggen heeft.

Dit jaar gaat het in de samenkomsten en groepsgesprekken over de ontmoetingen die Jezus had. Vanuit de evangeliën leren we dat een ontmoeting met Jezus mensen in beweging zet, dat Hij genezing en herstel brengt en dat harten veranderen door Zijn boodschap van genade en waarheid.  

Kijk voor meer informatie over de HGJB-Kerstconferentie op HGJB.nl/kerstconferentie.