Update Corona-team: 17-11-2021

17 november 2021   |   Door EvV (Redactielid)

De corona maatregelen zijn aangescherpt. Vanaf 15-11 is het weer nodig om aan te melden voor de erediensten. Aanmelden kan via het formulier van maandag tot en met donderdag.

Op het formulier kun je aangeven of je met kinderen jonger dan 13 jaar komt.

Let op:
In lijn met het corona beleid in het hoger onderwijs is het voor de jeugd (middelbaar onderwijs tot met met 23 jaar) mogelijk om zonder aanmelden één van de erediensten bij te wonen. De stoelen aan de zijkant van de Dorpskerk zijn voor jullie gereserveerd.

Heeft u geen toegang tot internet? Bel dan met Kristiaan de Bruin: 06-33716015 (na 19.00 uur).

De catechese en het jeugdwerk vallen onder de regels voor het onderwijs en kunnen doorgaan.

Alle activiteiten voor volwassenen in ‘t Anker en de vergaderruimte van de Bethlehemkerk kunnen alleen plaats vinden tussen 06.00 en 18.00 uur. Na 18.00 zullen deze gebouwen voor deze activiteiten zijn gesloten.

Hartelijke groet namens het hele Corona-team,
Wim Blijleven, Kristiaan de Bruin, Cees Bulder, Gertjan ter Maat, Nico Visser en Dik de Vries.