Volkskerstzang geannuleerd

14 november 2021   |   Door EvV (Redactielid)
De uitvoeringen van Promising Voices op zaterdag 18 december in de Dorpskerk zijn helaas geannuleerd.

* * *

Op zaterdag 18 december hoopt Interkerkelijk koor Promising Voices haar 25e Volkskerstzang uit te voeren in de Dorpskerk. Om bezoekers te spreiden zijn er drie uitvoeringen: om 16.00, 19.00 en 21.00 uur.

Christmas makes everything new. Na een tijd waarin veel te weinig kon worden gezongen zijn we dankbaar dat we weer met elkaar samen kunnen komen om de komst van Jezus naar deze wereld te vieren. Kerst maakt alles nieuw! Waar we ook doorheen gegaan zijn in ons leven, we mogen weten dat met Kerst alles nieuw is gemaakt door Hem! We mogen opnieuw beginnen, elke keer weer! Dat is Zijn belofte aan ons!

Promising Voices ziet je graag op 18 december a.s. bij één van de concerten. Vanwege het 25-jarig jubileum worden de solo’s gezongen door Suzanne van der Velde, Ariën Vink en Miranda de Vlieger. De zang wordt begeleid door vele muzikanten, onder leiding van dirigent Leon van Veen. Het repertoire is gevarieerd en veelzijdig, van klassiek tot uptempo, daarnaast is er ook traditionele samenzang.

Kaarten zijn verkrijgbaar á  €7,50 via www.Zingenindekerk.nl. Voor de middaguitvoering zijn de kaarten voor kinderen t/m 12 jaar €5,- Het bedrag wordt pas afgeschreven als het evenement daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Het koor hanteert de op dat moment geldende regels van het RIVM. Zoals het er nu uitziet zal er voor bezoekers vanaf 13 jaar een QR-code check moeten plaatsvinden bij de ingang.

Kijk voor meer info op: www.promisingvoices.nl.
Kaarten reserveren: www.zingenindekerk.nl/artiesten/promising-voices/

Dirigent  Leon van Veen