Open Dorpskerk zoekt vrijwilligers

14 december 2021   |   Door EvV (Redactielid)

Open Dorpskerk, het initiatief om de Dorpskerk open te stellen voor bezoek, bezinning of een goed gesprek is dringend op zoek naar vrijwilligers.

Gastvrouwen en -heren die bij toerbeurt als duo zorgen voor een open deur, een gastvrij onthaal en een luisterend oor. Van Palmzondag tot 1 oktober op woensdag, vrijdag en zaterdag 14.00-16.00 uur; in het winterseizoen alleen zaterdag 14.00-16.00 uur.

Ook een coördinator zoeken we, die het maandelijkse rooster van de vrijwilligers op basis van hun beschikbaarheid samenstelt. En als je wilt meedenken hoe we Open Dorpskerk verder kunnen uitbouwen en (missionair) aanwezig zijn, van harte welkom.

Helpt u mee de Dorpskerk open te houden en er te zijn voor Bodegravers en toeristen?

Aanmelden of meer weten? Mail [email protected] of bel 06-15362014.

Samen zijn we kerk!

Koos van der Ree Doolaard, evangelisatieouderling