Update Corona-team: 22-12-2021

23 december 2021   |   Door E M (Redactielid)

Naar aanleiding van de lockdown die vanaf 19-12-2021 is ingegaan, heeft het Coronateam besloten het aantal kerkgangers te beperken.

Voor de Dorpskerk wordt het aantal maximaal 50 personen, kinderen t/m 12 jaar niet meegerekend. Voor de Bethlehemkerk wordt dit max 30 personen, kinderen t/m 12 jaar niet meegerekend.

U wordt verzocht de diensten zoveel mogelijk online te volgen. Vooral alleenstaanden en/of mensen zonder online verbinding worden uitgenodigd om zich aan te melden.

Aanmelden kan van maandag t/m donderdag via hervormdbodegraven.nl. Heeft u geen toegang tot internet? Bel dan met Kristiaan de Bruin: 06-33716015 (na 19:00 uur).

Voor de middagdiensten blijven de aanvangstijden op 15:30 uur tot de volgende persconferentie begin januari 2022.

In tegenstelling tot eerdere berichten kan de kerstviering van de zondagsschool op eerste kerstdag om 15:30 uur met een aantal aanpassingen doorgaan. Alle kinderen mogen met 1 ouder komen en zullen tijdens de kerstviering bij deze ouder zitten. Ouders en kinderen moeten zich voor deze kerstviering wel van tevoren op de gebruikelijke wijze aanmelden via hervormdbodegraven.nl

Catechisaties en jeugdwerk zijn in ieder geval stilgelegd voor de duur dat de scholen gesloten zijn.

‘t Anker en de vergaderruimte van de Bethlehemkerk blijven gesloten voor alle activiteiten, behalve voor de oppas tijdens de kerkdiensten.

Hartelijke groet namens het Corona-team,

Wim Blijleven, Kristiaan de Bruin, Gertjan ter Maat, Nico Visser en Dik de Vries