Update Coronateam 15-01-2022

15 januari 2022   |   Door E M (Redactielid)
De nieuwe richtlijnen, die na de persconferentie van gisteren (14-01) bekend zijn gemaakt, bieden volgens het Coronateam ruimte om met ingang van morgen de eredienst in de Dorpskerk uit te breiden naar 120 en de Bethlehemkerk naar 50 personen.

Hierbij worden kinderen t/m 12 jaar niet meegeteld. De extra personen zullen al voor morgen worden uitgenodigd.

De aanvangstijd van beide avonddiensten blijft morgen nog op 15:30 uur. Vanaf volgende week kan deze weer naar 18:30 uur.

Het dragen van mondkapjes wordt steeds belangrijker. Het Coronateam vraagt iedereen dringend bij verplaatsing in de kerk en bij de catechisaties in ‘t Anker een mondkapje te dragen.

De ontwikkeling van de corona pandemie en de voortdurende wijzigingen van de overheidsrichtlijnen vragen elke keer weer een zorgvuldige afweging in hoe het kerkelijk leven op een te verantwoorden wijze door kan gaan. Daarover zijn de meningen ook binnen onze kerkelijke gemeente verdeeld. Het Coronateam vergadert a.s. maandagavond 17 januari weer daarover en vraagt daarvoor uw gebed.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze sturen naar [email protected]

Hartelijke groet namens het Corona-team,
Gertjan Termaat, Kristiaan de Bruin, Sjoerd Vergeer, Kees Bakker, Peter van Oosterom en Wim Blijleven.