Update Coronateam: 18-01-2022

18 januari 2022   |   Door EvV (Redactielid)

Met de recente versoepelingen ziet het Coronateam ruimte om ‘t Anker weer te openen voor het jeugd- en verenigingswerk en vergaderingen.

De zondagsschool start vanaf komende zondag weer op de normale tijd: 14.30 uur. De avonddiensten beginnen dan ook weer om 18.30 uur.

In de kerk kunnen weer meer mensen worden toegelaten: de Dorpskerk 120 personen, de Bethlehemkerk 50  personen. Kinderen t/m 12 jaar worden daarbij niet meegeteld. In de erediensten zullen geen voorzangers meer aanwezig zijn.

U kunt zich van maandag t/m donderdag aanmelden via hervormdbodegraven.nl of telefonisch via Kristiaan de Bruin: 06-33716015 (na 19.00 uur).

De beschikbare plaatsen worden gelijkmatig over de aanmeldingen verdeeld, zodat over een aantal weken gezien iedereen even vaak naar de kerk kan. Het maakt hierbij geen verschil of u zich maandag of pas donderdag aanmeldt.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze sturen naar [email protected]

Hartelijke groet namens het Corona-team,
Gertjan Termaat, Kristiaan de Bruin, Sjoerd Vergeer, Kees Bakker, Peter van Oosterom en Wim Blijleven.