De Bodegraafse zendingsmiddag

17 februari 2022   |   Door EvV (Redactielid)
Hij ligt alweer achter ons, de Bodegraafse zendingsmiddag. Op een zonnige zaterdagmiddag stonden de deuren van de Dorpskerk en ’t Anker open om onze zendingswerkers te ontmoeten.

De middag begon gezamenlijk in de Dorpskerk waar we met Ds. Baas kort nadachten over het Brood dat leven geeft. Wij mogen, in navolging van Jezus, het Brood zijn dat door God is uitgekozen, gezegend, gebroken en uitgedeeld. Zo verspreidt Hij ons in de wereld om Brood te zijn dat leven geeft.

Vervolgens mochten de zendingswerkers ons een inkijkje geven in hun werk en belevenissen aan de hand van vragen. Zo ervaren ze allen dat de duivel nog steeds druk bezig is om mensen voor zich te winnen en kwaad te doen. Gezinnen worden verscheurd of mensen komen plotseling te overlijden als ze zich bekeren tot het Christendom. Na een korte koffiepauze verplaatsten we ons naar de parallelsessies. Hier maakten we verder kennis met de zendingswerkers en hun werk.

De kinderen zijn op wereldreis gegaan. In Mongolië hebben ze een traditionele dans gezien, die werd uitgevoerd door Nandin. Er werd gesmikkeld van Mongoolse lekkernijen en er werd een Yurt geknutseld. De reis ging middels een speurtocht verder door Azië. Daar leerden ze eten met stokjes. En maakten ze kennis met een lokaal drankje. De reis eindigde in Australië. Daar zijn mooie schilderijen gemaakt d.m.v. dotpainting.

Wij mogen terugkijken op een geslaagde middag voor jong en oud. Wilt u op de hoogte blijven van het werk van de zendingswerkers, kijk dan opde pagina van de thuisfrontcommissies. U kunt zich daar opgeven voor een nieuwsbrief en ook vindt u daar de mogelijkheden om de zendingswerkers financieel te ondersteunen. Een eenmalige of periodieke gift. Alles mag! Want naast ons gebed voor de zendingswerkers zijn ook financiële middelen nodig om Gods werk daar te kunnen blijven doen.

Namens de GTFC,

Marjan Rijneveld