Facebook Twitter Google Plus

Fietsen en wandelen in de Franse Alpen met Chadash

12 maart 2022   |   Door E M (Redactielid)
In de zomer van 2022 willen we weer gaan fietsen en wandelen in de Franse Alpen. Ben je toe aan een uitdaging? Houd je er van om actief bezig te zijn in de natuur?

Of heb je zelfs een sportfiets of ben je van plan er één te kopen? En vind je het leuk om met een groep bekenden uit eigen dorp op stap te gaan? Maar vind je het ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Dan is Chadash misschien iets voor jou! 


Data: 
Jongeren-fietsweken:
9 juli t/m 15 juli
30 juli t/m 5 augustus 

Volwassenreis:
27 augustus t/m 2 september 

   

Overdag ben je actief in de prachtige bergen en 's avonds verdiep je je met de groep in de bijbel. Er is veel tijd voor ontmoeting met elkaar en verdieping van je geloof en relaties.

De jongerenreizen zijn onder leiding van ds. Martin van Oordt en Gertrude van Rijn. Met de volwassengroep gaat dit jaar ds. Albert Jan Treur mee. Al velen zijn met Chadash op reis geweest en kijken hierop met enthousiasme terug. Het levert je veel meer op dan dat het je kost!

Informatie en opgave:
Trix Landman, [email protected] of 0648152749 (volwassenreis)
Gertrude van Rijn, [email protected] (jongerenreizen)
Kijk voor een impressie op www.chadash.nl of https://www.facebook.com/stichtingchadash 

Heb je je al opgegeven of overweeg je om mee te gaan? Kom naar de informatieavond op donderdag 17 maart in ’t Anker om 20:00 uur. Je krijgt dan een goede indruk van wat je kunt verwachten.