Plaatsen van fietsen rondom de Dorpskerk

15 april 2022   |   Door E M (Redactielid)

Graag vragen wij uw/ jouw aandacht voor het plaatsen van fietsen rondom de Dorpskerk tijdens de diensten. Dit verzoek is bij ons binnengekomen omdat er regelmatig auto’s worden geblokkeerd door fietsen. Bewoners moeten soms enkele fietsen verzetten alvorens zij met de auto weg kunnen rijden.

Ook staan soms fietsen dichtbij de auto’s geparkeerd wat het risico op beschadigingen aan de auto’s geeft (bijvoorbeeld het omvallen van fietsen tegen de auto’s)

Het verzoek is dan ook hier alert op te zijn met elkaar zodat wij hiermee geen negatieve reacties uitlokken. Het probleem concentreert zich meestal tussen de hoofdingang en de zijingang aan het plein. Achter de kerk is echter vaak veel ruimte onbenut, door het aantal fietsen meer te spreiden zou dit probleem verholpen zijn.

Het komt ook voor dat er soms auto’s op plekken staan die niet bedoeld zijn als parkeerplaats, deze zullen wij vriendelijk verzoeken de auto voortaan elders te parkeren.

Maar ook in deze situatie hopen wij op uw begrip.

Hartelijke groet,
namens wijkraad hervormd