Facebook Twitter Google Plus

Ouderavond - Schouder aan schouder (24-05)

23 mei 2022   |   Door E M (Redactielid)

Wat zijn de vragen die uw kinderen stellen, die leven bij onze jongeren en tegen welke muren lopen ze op? Hoe houden we onze kinderen betrokken bij de kerk en het jeugdwerk? Wat vindt onze jeugd nog belangrijk en wat niet? 

Vanuit het jeugdwerk leven o.a. deze vragen bij ons, maar we kunnen ons goed voorstellen dat deze ook bij u als ouder leven. We hebben namelijk u als ouders nodig om de schouders eronder te zetten richting onze jeugd: om het (geloofs)gesprek met ze aan te gaan, ze te wijzen op Jezus en de Bijbel te openen, om ze naar plaatsen te sturen waar ze verwacht worden; daarom zoeken we vanuit het jeugdwerk naar hoe we elkaar kunnen vinden en versterken, zodat onze jeugd weet waarop en bij wie ze kunnen terugvallen.

Hiervoor organiseren we vanuit het jeugdwerk een avond voor ouders, om elkaar rondom deze vragen te ontmoeten, ervaringen te delen en lessen te trekken voordat het nieuwe seizoen van start gaat. 

We doen daarom een oproep aan alle ouders met kinderen in de leeftijd vanaf 12 jaar: Kom langs op dinsdag 24 mei, we starten om 20:00 uur. De avond vindt plaats in ons nieuwe jeugdhonk Spoor3 (Spoorlaan 1, tegenover het station). 

Namens het jeugdwerk,
Harm-Jan Bakker en Ralph Segers