Im-Pact: 29 mei

19 mei 2022   |   Door E M (Redactielid)

Zondag 29 mei Deo Volente organiseert de interkerkelijke jongerenorganisatie Im-Pact Bodegraven weer een interkerkelijke jeugddienst. Tijdens deze dienst zullen wij met elkaar bidden en zingen.

Onze eigen Im-Pact Band zal ons voorgaan in de aanbidding. De spreker van deze dienst is Arjo van der Steen en hij zal spreken over het thema ‘Chadash: word vernieuwd’.

Ook voor Im-Pact is het weer een nieuwe start sinds alle lockdowns, maar deze keer gaan de deuren weer echt open! Ditmaal wel op een nieuwe locatie, namelijk in de Ontmoetingskerk, Spoorstraat 11, 2411ED Bodegraven.

Neem al je vrienden en vriendinnen, vaders en moeders, broers en zussen, neven en nichten, iedereen die hier volgens jou bij moet zijn mee. Iedereen is namelijk welkom zoals je bent, ongeacht geloofsovertuiging, gender, leeftijd of welk menselijk label we er ook maar kunnen bedenken. God houdt van jou zoals jij bent!

Voor deze dienst zoeken wij ook nog wat mensen die ons willen helpen bij het faciliteren, het welkomstteam, of het gebedsteam. Voel jij je geroepen om hieraan bij te dragen, of zou jij je graag op een andere manier voor Im-Pact willen inzetten, mail ons: [email protected].

Wij zien jou graag de 29e mei om 20:00 uur in de Ontmoetingskerk in Bodegraven!

Team Im-Pact Bodegraven,
Esther Black
Reint van Asselt

Klik op de poster voor een vergroting