Facebook Twitter Google Plus

GZB Online event 'Vertel'

16 mei 2022   |   Door JKH
Terugkijken kan! Wat is er mooier dan samen met Gods wereldwijde kerk toe te leven naar het Pinksterfeest. Geef je daarom snel op voor het online GZB-event op zaterdagavond 21 mei.
Tijdens een anderhalf uur durend programma gaan we in gesprek over het thema van de Pinkstercampagne: Vertel, over de grote daden van God. Hoe vaak doen we het? Elkaar vertellen wie God is en wat Hij is. Zomaar – gevraagd of ongevraagd – iets goeds zeggen over Hem. In Nederland is dat niet gebruikelijk. Juist gelovigen uit de wereldkerk houden ons op dit punt een spiegel voor. Hoe kunnen we elkaar stimuleren om Gods goedheid en trouw door te geven? 

We luisteren naar indrukwekkende verhalen uit Bulgarije, Colombia, Libanon en Nepal, afgewisseld met mooie muziek en een bijdrage van dr. Kees van Ekris. Voor de kinderen is er vanaf 19.15 uur ook een tof zendingsjeugdjournaal. 
Het belooft een bijzondere avond te worden! Echt de moeite waard om samen naar te kijken en over door te praten. Kijk voor meer info en om je aan te melden op www.gzb.nl/event.