Facebook Twitter Google Plus

Ben je ook betrokken op onze jeugd?

27 mei 2022   |   Door E M (Redactielid)
We verwachten komend seizoen meer jongeren op catechisatie dan in het afgelopen jaar. En daarom zijn we op zoek naar nieuwe mentoren.

Wat houdt het mentorschap praktisch in?
Als mentor loop je een seizoen lang wekelijks mee op het levens-/geloofspad van een aantal jongeren uit onze gemeente. Dat is boeiend, verrassend en leerzaam. Als mentor van de categorie 12-15 jaar start je plenair onder leiding van de predikant, waarna je met je groepje apart de besproken stof verder uitdiept. Als mentor van de leeftijdsgroepen 16-18 jaar en 18+ heb je een groep jongeren waarmee je de themastof bespreekt aan de hand van de Bijbel. We gebruiken daarbij de lesboeken van de HGJB. 

Ook zijn we op zoek naar inval-mentoren. Die zijn van groot belang om bij uitval van een mentor de avond toch door te kunnen laten gaan.  De catechisatie avonden zijn op maandag en dinsdag.

Ben je geïnteresseerd? Schroom niet en laat het ons weten. Leeftijd speelt hierin geen rol. Mail voor aanmelding en/of vragen naar [email protected]. We kijken uit naar je reactie!

Namens de catechesecommissie,
Maria van Dijk.