Bericht Coronateam

13 juni 2022   |   Door E M (Redactielid)

Na het opheffen van alle Coronamaatregelen proberen we in onze kerken nog de mogelijkheid te bieden om in de linker zijvakken op 1,5m afstand te zitten.

Vooral in de ochtenddiensten zijn de kerken gelukkig weer goed gevuld, maar daardoor wordt het moeilijker om in genoemde vakken 1,5m afstand te waarborgen.

Alvorens een beslissing te nemen of we nog door moeten gaan met deze 1,5m vakken, wil het Coronateam peilen of er mensen zijn, die van deze mogelijkheid gebruik willen blijven maken. Op basis van de reacties wil het Coronateam eind juni een advies geven aan de kerkenraden.

Als u in de kerk 1,5m afstand wilt blijven houden kunt u dit telefonisch kenbaar maken bij Kristiaan de Bruin 06-33716015 (na 19:00 uur) of een email sturen naar [email protected].

Het Coronateam