Facebook Twitter Google Plus

Kamp Leusden: vier dagen genieten!

28 juli 2022   |   Door E M (Redactielid)
Zaterdag 9 juli, zijn we met 44 kinderen en 11 leiding afgereisd naar de bossen van Leusden voor ons jaarlijkse kamp. We hebben vier ontzettend leuke dagen gehad.

Zo hebben we genoten van bosspellen als Levend Stratego en het Dierengeluidenspel, en hebben we zelfs een watergevecht gehad met de brandweer!

Ook hebben we met ‘onze tentjes’ goede gesprekken gehad over het bijbels thema: ‘Waar bouw jij op?’. We hebben bijvoorbeeld besproken wie een goed fundament is voor het bouwwerk van je leven (je ouders, je vrienden, en God?).

Helaas werden er op dinsdag veel kinderen en leiding ziek van een virus wat op ons kamp rondging. We hebben de helft van de kinderen en een aantal leiding ziek naar huis moeten sturen. Toen op woensdag nog meer kinderen zich niet lekker voelden, hebben we besloten om met z’n allen naar huis te gaan. Dat was ontzettend balen...

Gelukkig hebben we vier hele leuke dagen gehad, en voelde iedereen zich zaterdag weer goed genoeg om nog een klein kampfeestje te bouwen op het Rohdaveld!

We willen graag nog wat mensen in het zonnetje zetten die ons geholpen hebben bij de organisatie van het kamp. De ouders die ons zaterdag naar kamp gebracht hebben, en de ouders die dinsdagavond laat en woensdagmiddag naar ons toe konden komen om zieke kinderen naar huis te brengen, dankjulliewel! We willen Anne Grijzenhout bedanken voor de mooie kampdienst. Leen de Kruijff en Arwin Roos, dankjulliewel voor het halen en brengen van onze fietsen en bagage. En natuurlijk willen we God bedanken voor de mooie dagen, de goede gesprekken en dat we allemaal snel weer beter geworden zijn toen we eenmaal thuis waren.

Als je nog wilt nagenieten? Er staan foto’s op onze Facebook- en Instagrampagina (facebook.com/kampleusden en @kampleusden).

Zien we jullie volgend jaar weer?!
Willemijn, Laura, Lisanne, Karin, Inge, Sonja, Erik, Jos, Joab, Jelle en Luuk

 
Klik op foto voor vergroting