Collecte Freedom for free: 25 september

22 september 2022   |   Door EvV (Redactielid)
Op zondag 25 september zal de Diaconiecollecte bestemd zijn voor Freedom for free.

De afgelopen maanden mochten we in de verschillende landen waar Freedom For Free werkzaam is tienduizenden mensen bereiken met het evangelie van Jezus Christus!

* Op Curaçao schoven we aan bij verschillende T.V zenders en spraken we “live” vrijmoedig Gods woord.
Ongeveer 250 kinderen, waarvan hun ouders gevangen zitten of geen financiën hebben, kregen een gevulde rugtas voor het nieuwe schooljaar.
Honderden gevangenen hoorden opnieuw de boodschap van het kruis en geestelijke vrijheid. Inmiddels hebben we 400 Bijbels in verschillende talen besteld, welke spoedig zullen worden verstuurd naar de Antillen.

* Roemeense gevangenen worden de komende maanden bezocht. Er zullen ruim 1100 Bijbels worden uitgedeeld. De 12 weken durende Bijbeltraining wordt zeer gewaardeerd door de gedetineerden.

* In Nepal start het team weer met de Bijbelschool. Deze keer hoog & afgelegen in de bergen. Kerkleiders komen van ver om toegerust te worden. Ook verzorgen we huwelijk-seminars en jeugdmeetings waardoor de lokale kerken worden gediend. Wekelijks bezoeken we verschillende gevangenissen. Aankomende december willen we in vijftien gevangenissen, verspreid over heel Nepal, de kerstboodschap laten klinken. Dwars door de tralies heen en tussen de hoge betonnen muren bouwt de Heere God Zijn kerk.

Een warme zendingsgroet,

Stichting Freedom For Free

De diaconie beveelt deze collecte van harte aan!