Facebook Twitter Google Plus

Terugblik Chadash Bodegraven

1 oktober 2022   |   Door EvV (Redactielid)
We zijn alweer een maand terug, maar we genieten nog steeds na van een mooie en bijzondere week in de bergen.Twee deelnemers vertellen er hier iets over. Wie weet maakt het u/jou ook enthousiast!

 

Een weekje Chadash, hoe kijk ik daarop terug? Het was al een hele stap op mezelf op te geven. Ik dacht dat het vooral voor de wat sportievere mensen was bedoeld. Daarbij werkt het ook niet mee dat ik nog maar 46% longinhoud heb. Ik vroeg me af of ik me wel op mijn gemak zou voelen in een groep. Het leek me heel gezellig maar qua energie ook best pittig.
Maar wat heb ik genoten van alles wat deze week te bieden had!
De prachtige plek waar je verblijft, de rust, de wandelingen, de sfeer in de groep.
De combinatie van overdag actief en 's avonds Bijbelstudie maakt het echt af.
Samen praten wat ons ten diepste bezighoud, een kijkje achter de voordeur, de herkenning en de openheid.
Het is echt heel bijzonder om je met een groep verschillende mensen zo één te voelen in Hem.
Kortom, ik had het niet willen missen!
Irene Treur

* * * 

Het leuke van de Chadash week vond ik dat we op een ongedwongen wijze heel veel plezier met elkaar hebben beleefd. Iedereen fietste op zijn eigen tempo naar de top van een berg. En als iedereen boven was, stond er een lekkere maaltijd klaar wat klaargemaakt werd door onze kok. Tijdens de avonden gingen we met elkaar in gesprek vanuit het thema ‘Ontmoet Jezus’. Het is mooi en opbouwend dat je tijdens de gesprekken elkaar ook dieper ontmoet. Het was ook waardevol dat er dit keer ook een aantal mensen vanuit Emmaüs deelnamen aan deze groep.

Arjo van der Steen


Meer info over Chadash vind je op deze website.