Bericht Coronateam

21 oktober 2022   |   Door EvV (Redactielid)
Door het Interkerkelijk Contact In Overheidszaken (CIO) is een handreiking uitgegeven, waarin bij oplopende Corona besmettingen per fase wordt aangegeven welke maatregelen nodig zijn.

Als Coronateam kijken wij hoe deze handreiking in onze kerken en verenigingsgebouwen moet worden toegepast. U kunt deze handreiking zelf vinden op cioweb.nl

Omdat het aantal Corona besmettingen oploopt is er waakzaamheid geboden bij mensen met een verhoogd gezondheidsrisico. In verband hiermee zijn bij de ingangen weer desinfecterende handpompjes beschikbaar. In de avonddiensten zijn er nog voldoende mogelijkheden om 1,5m afstand te houden.

Als u in de ochtenddienst 1,5m afstand wilt houden, kunt u contact opnemen met het Coronateam. Er zal dan worden gekeken of maatwerk mogelijk is. U kunt daarvoor bellen met Kristiaan de Bruin 06-33716015 (na19:00 uur) of een email sturen naar [email protected].

Het Coronateam