Facebook Twitter Google Plus

Afscheid Jan-Kees

5 november 2022   |   Door EvV (Redactielid)
Deze website is in 2006 opgezet door Jan-Kees. Binnenkort gaat hij met zijn gezin verhuizen en stopt hij met zijn bijdrage aan deze website.

In 2006 is Jan-Kees als hobby gestart met een website voor de hervormde gemeente Bodegraven. Hij deed dit in zijn eentje en zorgde ervoor dat er een website kwam waar gemeenteleden hun informatie konden halen en nieuwsberichten konden lezen.

Zo zag de eerste versie eruit: 

 


Na enkele jaren was de website aan vernieuwing toe én aan uitbreiding van het team. Dit proces nam enkele maanden in beslag maar in 2010 werd de nieuwe website gelanceerd.  

 

Deze opzet met een wisselende header boven aan de pagina hebben we nog steeds. Alleen de kleuren en het logo hebben nog een wijziging gehad in 2020.

Jan-Kees is vanaf de start in 2006 tot aan nu betrokken geweest bij de website. Wekelijks zorgde hij ervoor dat de diensten teruggeluisterd konden worden: samenvattingen maken, mp3 bestanden uploaden. Inmiddels zijn hier meer gemeenteleden bij betrokken en heeft hij dit stukje werk overgedragen.

Het menu-item Thema's en de nieuwsberichten Grasduinen zijn ook veelal van de hand van Jan-Kees. De liefde van Jan-Kees voor kerk en eredienst, de bijbel en Israël komen hierin naar voren!

We bedanken Jan-Kees voor zijn jarenlange trouwe inzet aan deze website en wensen hem, samen met Ellen, Gods zegen toe!

Elly en Elsien