Dringende oproep: Kerkplein 15

1 november 2022   |   Door EvV (Redactielid)
Kerkplein 15 verzorgt al jaren op de zondagen en de christelijke feestdagen een uitzending met geestelijke muziek en een kerkdienst. Kerkplein 15 is dringend op zoek naar nieuwe medewerkers.

Kerkplein 15 is opgericht door en vanuit de plaatselijke kerken in het besef dat een kerkelijk programma op de lokale omroep ook onze taak en verantwoordelijkheid is. Daarom nu ook een oproep aan alle geloofsgemeenschappen om de bezetting weer rond te krijgen!

Er zijn verschillende taken:

• Medewerk(st)ers presentatie/techniek voor de uitzendingen op zondagochtend tussen 9 en 12u in de Studio in het Evertshuis
  • Medewerk(st)er voor het maken van het rooster van uitzendingen
  • Medewerk(st)er voor het maken van rooster van studiobezetting op zondagmorgen

Een combinatie van deze 3 is ook mogelijk.

Vereisten:

Ervaring is niet vereist. Een beetje (religieuze) muziekkennis is handig. Er is muziek in de studio aanwezig (CD’s/Youtube).
Tijdsbesteding uitzendingen: 1x per 4 weken 3u in de studio op zondagmorgen tussen 9 en 12u en rond de christelijke feestdagen wat extra inzet in verband met extra uitzendingen (bijv: Kerstavond, Paaswake, Vespers)
Tijdsbesteding roosters: het uitzendrooster wordt per halfjaar vastgesteld met behulp van dienstroosters (via mail/websites) en kost ongeveer 4 à 5u per halfjaar. Het rooster voor medewerk(st)ers wordt per kwartaal vastgesteld met behulp van een inventarisatie per mail en kost 2 à 3u per kwartaal.

Is dit iets voor jou of ken je mensen die hiervoor in aanmerking zouden willen komen? Meld je aan!

Voor meer informatie kun je mij altijd bellen of mailen!

Met vriendelijke groet,

Gert Bregman