Facebook Twitter Google Plus

Januari 2023: CAMA ZendingTsjechië

21 december 2022   |   Door E M (Redactielid)

"Nog eens zei Jezus: zoals de Vader Mij heeft uitgezonden, zo zend Ik jullie uit." (Johannes 20:21) Mijn naam is Marie-Louise Oliwkiewicz, ik ben 22 jaar en afgestudeerd in Fine Arts & Design in Education aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Mijn diepste verlangen is om zending en kunst te combineren. Om daar waar dit mogelijk is, door middel van kunst mensen te raken met Gods liefde.

In januari 2023 ga ik via CAMA Zending voor 6 maanden naar Tsjechië. Tsjechië is het meest atheïstische land van Europa, en nummer 3 van de wereld! Er zijn nog maar weinig zendelingen actief. Juist in een land als dit kan kunst een krachtig middel zijn om mensen te bereiken met het Evangelie. Rianne en Robbert Sinon zijn hier via CAMA Zending actief; zij gebruiken kunst als evangelisatiemiddel.

Ik ga samen met hen pionieren en zal hierbij een actieve, creërende en ondersteunende rol innemen. Ik hoop zo te ontdekken of zending echt bij mij past. Mijn verlangen is dat dit project niet ‘mijn’ project is, maar het project van het lichaam van Christus.

Hoe kunt u meebouwen? Gebed is enorm krachtig en hard nodig om zendingswerk te kunnen doen. Voorlopig verblijf ik 6 maanden in Tsjechië. Eén maand verblijfskosten komt neer op €1000,-. Zaait u mee om Jezus op deze manier ook in Tsjechië zichtbaar te maken?

Ik ga binnenkort een appgroep aanmaken waarin ik updates zal geven over mijn reis. Wilt u/jij hieraan toegevoegd worden? Stuur me dan even een persoonlijk berichtje (06 20963903). 

Meeleven kan ook via de volgende link: camazending.nl/zendelingen/marie-louise-oliwkiewicz/  of doneer via onderstaaande QR-Code:

 
Stichting CAMA Zending
NL 76 ABNA 0484 6740 48
o.v.v. Marie-Louise Oliwkiewicz