Paasevent Bodegraven: Hulp gezocht!

30 januari 2023   |   Door E M (Redactielid)

Hèt wandeltheater op 29 maart tussen 17.00-20.30 uur waarbij bezoekers langs en door diverse scènes van het Paasverhaal wandelen in het centrum van Bodegraven.

De looproute is vol bijzondere taferelen als Palmpasen, slapende discipelen, verdrietige vrouwen, een kraaiende haan en een leeg graf. De passende decors en verlichting maken de sfeervolle setting compleet. De bezoeker wordt onderdeel van de gebeurtenissen en kan zo alles zelf zien, horen en beleven! Het wandeltheater wordt georganiseerd door de scholen van De Vier Windstreken in Bodegraven, in samenwerking met een aantal kerken.

Er zijn veel mensen nodig om het PaasEvent te kunnen organiseren. Zo’n 120 acteurs, we zoeken mensen mèt en zonder toneel ervaring. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent en tijd beschikbaar wilt stellen. Er worden regisseurs aangesteld om elke scène tot iets heel moois te maken. Daarnaast zijn er ruim 100 medewerkers voor catering, BHV, decorbouw, begeleiding, regie, PR, techniek, muziek enz. nodig. Ouders kunnen met hun kind(eren) de wandeling lopen, maar mogen, als ze dat willen, ook hun medewerking verlenen bij de voorbereidingen. Het is belangrijk dat wanneer u/je mee wilt doen, de aanmelding voor 1 februari binnen is. Dan beslissen we of er genoeg medewerkers zijn om het door te laten gaan. Aanmelding kan via de QR-code:

of via deze link: Google Forms aanmeldingsformulier

Vragen kunnen gesteld worden via: [email protected]

Stuurgroep:
- KC Wereldweijde Hanneke van der Snoek (06-28698860) - Merlijn Verhoeff - Antoinette Peppink
- Pr. Beatrixschool Astrid Sloof (06-27372376) - Christina Soet - Elly Maarleveld
- Da Costaschool Joke Pater (06-18693020) - Saskia Dijkstra - Debbie de Mooij
- Pinkstergemeente Morgenstond Geerke Nootenboom