Facebook Twitter Google Plus

Talentenveiling: Kavel 57

22 januari 2023   |   Door EvV (Redactielid)
Herinner je je het nog? De talentenveiling uit 2019? Door de jongeren van onze gemeente georganiseerd, geld bijeenhalend voor de zendingswerkers met als resultaat gezellige activiteiten met gemeenteleden. Er is alsnog een kavel verzilverd!

 

Door de corona maatregelen konden een aantal activiteiten van de laatste talentenveiling niet doorgaan en zijn we vergeten dat er nog kavels op verzilvering wachten.  

Zo niet Jesse, Sem, Trix en Edward. Zaterdag 21 januari werden we verrast met een prachtig gespeeld en gevarieerd huiskamerpianoconcert met drankjes en hapjes.
 
 
Jesse speelde voor ons twee pianosonates van Beethoven, een compositie voor piano van Debussy. We hoorden de klokken van Moskou klinken in een compositie van Rachmaninov en de golven in By the sea van George Posca, afgewisseld met de soundtrack van Downtown Abbey. Bij de aria uit de opera van Antonio Caldara en Comfort Ye uit de Messiah zong Wim mee.
 
 
 
Vervolgens vertelde Sem ons hele interessante details over de mier. We kijken nu toch ineens heel anders naar dat soms vervelende beestje in onze tuin.
 
Wij hebben ontzettend genoten van de prachtige pianomuziek en deze mooie, gezellige, leerzame middag met heerlijke hapjes.  Jesse, Sem, Norah, Trix en Edward ontzettend bedankt voor deze middag.
 
Kees, Ingrid, Jan Pieter, Ina, Peter, Rowiny, Wim, Ada.