Facebook Twitter Google Plus

EO Jongerendag: Mee met de bus?!

10 maart 2023   |   Door E M (Redactielid)

Mee met de bus naar de EO-Jongerendag in Ahoy Rotterdam? Zaterdag 3 juni is het weer zover: duizenden jongeren uit allerlei kerken in heel Nederland komen bij elkaar voor een onvergetelijke dag vol muziek, show en inspirerende verhalen.

Thema: Pioneers!

Zo zit het
De EO-Jongerendag is voor jongeren vanaf 12 jaar. Het evenement duurt van 14.00 tot 21.00 uur. De bus vertrekt rond 12.30 uur vanuit Bodegraven. Als je je aanmeldt, krijg je meer info via een appgroep.

Info voor je ouders: er gaat een klein aantal volwassenen mee om te zorgen dat iedereen die met de bus vertrekt, ook weer mee terug komt. De jongeren volgen vanaf hun eigen zit- of staanplaats, dus zonder begeleiding, hun programma in Ahoy.

Wat kost de bus?
Voor € 10,00  brengen we je vanuit Bodegraven naar Rotterdam Ahoy en weer terug. Geen geld natuurlijk!

Dit moet je doen
1. Wil je mee met de bus, overleg dan eerst met je ouders en laat ze deze tekst lezen.

2. Mag je mee, regel dan zo snel mogelijk zelf een toegangsbewijs, 17,50 euro. Wees er op tijd bij! Je kunt je ticket boeken en betalen op deze site: https://beam.eo.nl/eo-jongerendag/

3. Heb je een ticket, stuur dan een mail met jouw gegevens naar [email protected] Dit moet erin staan:

a. jouw voor- en achternaam
b. je leeftijd op 3 juni
c. mobiel nummer van jezelf op die dag
d. telefoonnummer van je ouders (als je jonger dan 18 jaar bent).

4. Maak 10 euro over naar bankrekeningnummer NL24RABO0373716664 tav PGB onder vermelding van Bus EOJD Bodegraven en je voor- en achternaam. Doe dit uiterlijk 28 mei.

Als er meer kinderen uit 1 gezin meegaan, betaalt ieder 10 euro. Je mag het geld wel in één keer overmaken, als je maar alle voornamen en de achternaam vermeldt.

5. Wacht op een bevestiging per e-mail. Hoor je niets, mail dan nog een keer of neem contact op met Lieske (06-3838 8352).Namens de organisatoren van de bus,

Lieske.