Facebook Twitter Google Plus

In actie voor de EH

10 maart 2023   |   Door EvV (Redactielid)

Lees het bericht van ons gemeentelid Hannah. Zij volgt het EH basisjaar en doet een oproep om ondersteuning voor de Evangelische Hogeschool.

 
Beste gemeenteleden/gelovigen,
 
Dit jaar volg ik (Hannah Visser) het EH-Basisjaar aan de Evangelische Hogeschool in Amersfoort. In dit jaar leer ik meer over mijzelf, wie God voor mij is en dat Hij de beste basis is van mijn leven. We leren hoe we het verschil kunnen maken in de maatschappij als jonge christenen! Voor mij is de EH de beste basis voor mijn leven!
 
Mijn school is voor haar onderwijs volledig afhankelijk van giften. Helaas is het voor steeds meer jongeren, ook in mijn jaar, lastig om de kosten voor het EH-Basisjaar op te brengen. Financieel draag ik daarom zelf mijn steentje bij. Maar wil ik ook u vragen om de EH te steunen met een gift.
 
Aanstaande donderdag 23 maart organiseert de school een Impactday. Dit is een dag waarop heel het Basisjaar vrijwilligerswerk doet om zo geld op te halen, zodat de studenten die volgend jaar naar de EH komen ook weer kunnen starten. Zo gaan wij als tutorgroep verschillende dingen doen die dag, zoals met en voor Oekraïners een maaltijd voorbereiden en helpen bij een gezin die het moeilijk heeft. Ik hoop dat ik u door deze info heb aangespoord om deze actie te steunen, dit kan via de link hieronder of de QR-code. 
 
Als we allemaal ons steentje bijdragen, zorgen we met elkaar voor een goede basis in het leven van vele jonge Christenen. Een basis waardoor we kunnen blijven getuigen van ons geloof in Jezus Christus.
 
Alvast bedankt,
Hannah Visser
 
 
Scan de QR code of gebruik deze link om de Evangelische Hogeschool te steunen via de actiepagina van Hannah.