Facebook Twitter Google Plus

Parkeerterrein Bethlehemkerk

11 mei 2023   |   Door E M (Redactielid)

Er is hard gewerkt aan het parkeerterrein van de Bethlehemkerk. Door weer en wind, bij regen en zonneschijn! Bij de lunch werden de werklui tot twee keer verrast met heerlijke vis verzorgd door de plaatselijke visboer! Bekijk de foto's van de werkzaamheden.

 

* * * 

Eerder bericht Kerkrentmeesters:

Let op: Op zondag 7 mei is het parkeerterrein van de Bethlehemkerk niet toegankelijk voor auto’s.Het is mogelijk om te parkeren bij ‘Heating Service’ en bij de boerderij van Henk van der Wind. Let erop dat uitritten niet worden geblokkeerd. Fietsen kunnen wel voor de kerk worden geplaatst.

* * * 

De kerkrentmeesters hebben besloten de bestrating bij de Bethlehemkerk te vernieuwen. Een gemeentelid heeft een ontwerp gemaakt waarbij rekening is gehouden met een onderhoudsvriendelijke tuin.

De vijver wordt aangepast en de bestrating gedeeltelijk vernieuwd (500m2). De gedeeltelijke, bestaande bestrating wordt herbestraat en de plantvakken worden aangepast naar rondere vormen.

We hopen D.V. 1 mei te starten met alle werkzaamheden. Het project hopen we af te ronden op 17 mei. Deze werkzaamheden zullen twee weekenden voor overlast/minder parkeergelegenheid zorgen op het kerkplein van de Bethlehemkerk. Er is mogelijkheid om te parkeren bij Heating service B.V. (Dit zijn 'de buren' van de Bethlehemkerk. Vanaf hun parkeerterrein kunt u binnendoor naar de kerk lopen.)

Wilt u als vrijwilliger ons helpen met de werkzaamheden?
Neem dan contact op met E.R. den Bleker (06-54654867)

Klik hier voor een korte uitleg van de aanpassingen en tijdelijke parkeerroute.


Klik op tekening voor vergrotingKlik op tekening voor vergroting