Facebook Twitter Google Plus

Nieuwe website en kerkapp

12 mei 2023   |   Door EvV (Redactielid)

We willen u als gemeente informeren dat we, conform het beleidsplan, bezig zijn met de keuze voor een kerkapp en het ontwikkelen van een nieuwe website. 

De huidige website voldoet niet de eisen van deze tijd. De nieuwe website zal naast een totale make-over ook veel beter geschikt zijn om te bekijken op mobiele apparaten.
In combinatie met de nieuwe website wordt er gelijk ook een keuze gemaakt voor een kerkapp. Leden van onze gemeente kunnen dan op hun mobiele telefoon de app van Hervormd Bodegraven-Nieuwerbrug installeren en zich aanmelden. De kerkapp is bedoeld voor cummunicatie binnen de gemeente.

Dat zal ook betekenen dat een deel van de communicatie vanuit de website zal gaan verplaatsen naar de app. De website blijft echter gewoon bestaan en zal veel informatie over onze gemeente blijven bevatten. Zoals u gewend bent zullen we hier ook nog steeds nieuwsitems plaatsen. Meekijken of terugkijken van de diensten blijft mogelijk via de website.

We hebben onszelf als doel gesteld om op de gemeentedag van 17 juni de website klaar te hebben. Ook de kerkapp moet dan beschikbaar zijn, zodat we elkaar op deze dag kunnen helpen om de app te installeren!

Zodra er meer bekend is, zullen we weer informeren via Kerkklanken en de website.

Harm-Jan, Johan, Corné en Elsien