Het kerkelijk bureau

Het kerkelijk bureau is gevestigd in de consistoriekamer van de Dorpskerk. Hier wordt de financiële en de ledenadministatie van de Hervormde gemeente gedaan. U kunt hier terecht voor het kopen en afhalen van collectebonnen (*), voor het opgeven van geboorte, verhuizing en overlijden en voor vragen over uw lidmaatschap.

(*) Collectebonnen
Via de webshop kunnen collectebonnen besteld en via iDeal betaald worden. Deze bonnen kunnen in de hele Protestantse gemeente van Bodegraven gebruikt worden. Er zijn twee soorten: vellen van 18 euro (met bonnetjes van 50, 60 en 70 cent) en vellen van 40 euro (met bonnetjes van 1 en 2 euro). De collectebonnen kunt u afhalen op het kerkelijk bureau.

Het kopen van collectebonnen met contant geld blijft mogelijk op dinsdagmorgen in het kerkelijk bureau, maar de voorkeur geniet de werkwijze via de webshop.

Openingstijden Kerkelijk Bureau
Het kerkelijk bureau is in de oneven weken geopend op dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur, en in de even weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur. 

Als u niet in staat bent naar het kerkelijk bureau te komen, kunnen de bonnen thuis bezorgd worden. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling. 

Direct naar de webshop


Adres- en contactgegevens kerkelijk bureau:
Oude Markt 1
2411 AW Bodegraven
tel. 0172-612129

De Dorpskerk:

Met rechts in de hoek de ingang van het kerkelijk bureau: