Het kerkelijk bureau

Mededeling (30 maart 2020):
De komende tijd zal het kerkelijk bureau gesloten zijn. Voor vragen kunt u bellen: 0172-614652 of e-mailen: [email protected]

Locatie
Het kerkelijk bureau is gevestigd in de consistoriekamer van de Dorpskerk (zie foto). Hier wordt de financiële en de ledenadministatie van de Hervormde gemeente gedaan.

Collectebonnen
Via de webshop kunnen collectebonnen besteld en via iDeal betaald worden. Deze bonnen kunnen in de hele Protestantse gemeente van Bodegraven gebruikt worden. Er zijn twee soorten: vellen van 18 euro (met bonnetjes van 50, 60 en 70 cent) en vellen van 40 euro (met bonnetjes van 1 en 2 euro). De collectebonnen kunt u afhalen op het Kerkelijk Bureau.

Het kopen van collectebonnen met contant geld blijft mogelijk op dinsdagmorgen in het kerkelijk bureau, maar de voorkeur geniet de werkwijze via de webshop.

Als u niet in staat bent naar het kerkelijk bureau te komen, kunnen de bonnen thuis bezorgd worden. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling.

Direct naar de webshop

Ledenadministratie
Graag ontvangt het Kerkelijk bureau een bericht bij geboorte, trouwen, verhuizing of een overlijden. U kunt hiervoor persoonlijk langsgaan of uw melding doorgeven via de e-mail. Ook voor vragen over uw lidmaatschap kunt u terecht bij het Kerkelijk bureau.

Ga je trouwen? Gefeliciteerd!
Klik hier voor meer informatie over de gang van zaken.

Openingstijden Kerkelijk Bureau
Het kerkelijk bureau is in de oneven weken geopend op dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur, en in de even weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Adres- en contactgegevens kerkelijk bureau:
Oude Markt 1
2411 AW Bodegraven

De Dorpskerk:

Met rechts in de hoek de ingang van het kerkelijk bureau:

Ga je trouwen? Klik hier