Het kerkelijk bureau

Het kerkelijk bureau is elke dinsdagmorgen open van 10 tot 12 uur.

Collectebonnen
Via de webshop kunnen collectebonnen besteld en via iDeal betaald worden. Deze bonnen kunnen in de hele Protestantse gemeente van Bodegraven gebruikt worden. Er zijn twee soorten: vellen van 18 euro (met bonnetjes van 50, 60 en 70 cent) en vellen van 40 euro (met bonnetjes van 1 en 2 euro). De collectebonnen kunt u afhalen op het Kerkelijk Bureau.

Het is nog steeds mogelijk om collectebonnen contant af te rekenen op het kerkelijk bureau, maar de belastingdienst accepteert binnenkort geen handgeschreven reçu meer.
Daarom liever uw collectebonnen bestellen via de webshop.

Direct naar de webshop

Ledenadministratie
Graag ontvangt het Kerkelijk bureau een bericht bij geboorte, trouwen, verhuizing of een overlijden. U kunt hiervoor persoonlijk langsgaan of uw melding doorgeven via de e-mail. Ook voor vragen over uw lidmaatschap kunt u terecht bij het Kerkelijk bureau.

Lees meer over wat er gebeurt bij bijzondere gebeurtenissen zoals huwelijk, geboorte, doop en overlijden.

Adres- en contactgegevens kerkelijk bureau:

Oude Markt 1
2411 AW Bodegraven

De Dorpskerk:

Met rechts in de hoek de ingang van het kerkelijk bureau: