Vrouwen Wandelgroep

Elke maandagavond wordt er door een groep vrouwen gewandeld. De wandelingen starten altijd om 19.00 uur en duren ongeveer tot 20.15 uur. Er worden routes door en rond Bodegraven gelopen, de lengte van de wandeling varieert van ongeveer 5 tot 8 kilometer. 

De groep maakt contact via WhatsApp. In de Appgroep ontvang je, op maandag, het startpunt en de route. Je bent vrij te komen. Aan- en afmelden is niet nodig. 

Hoe het begon... Op initiatief van Nienke van Rijn is er in 2016 een Vrouwen Wandelgroep opgericht die één keer per maand wandelde. Afwisselend op de maandagavond of op de zaterdagochtend. Een initiatief waar gretig gebruik van werd gemaakt. Sinds januari 2017 is er de Appgroep en wordt er elke maandagavond gewandeld.

Inmiddels staan ruim 40 vrouwen in de Appgroep en zijn er wekelijks zo'n tien tot twintig vrouwen aanwezig. Een gemêleerd gezelschap, waarbij wandelen en genieten van de omgeving voorop staat. Daarnaast worden er natuurlijk contacten gelegd en leer je andere vrouwen kennen. 

Nieuwsgierig geworden? Vragen? Zin om mee te lopen? Je bent van harte welkom!
Stuur ons een mail ([email protected]) met je 06 nummer, dan voegen we je toe. 

Contactpersonen:

Anja Loenen
Elsien van Vliet