Vrouwen Wandelgroep

Elke maandagavond wordt er door een groep vrouwen gewandeld. De wandelingen starten altijd om 19.00 uur en duren ongeveer tot 20.15 uur. Er worden routes door en rond Bodegraven gelopen, de lengte van de wandeling varieert van ongeveer 5 tot 8 kilometer. 

De groep maakt contact via WhatsApp. In de Appgroep ontvang je, op maandag, het startpunt en de route. Je bent vrij te komen. Aan- en afmelden is niet vereist. Maar wil je zeker weten dat er op je gewacht wordt, dan meld je je aan in dezelfde App.  

Hoe het begon... Op initiatief van Nienke van Rijn is er in 2016 een Vrouwen Wandelgroep opgericht die één keer per maand wandelde. Afwisselend op de maandagavond of op de zaterdagochtend. Een initiatief waar gretig gebruik van werd gemaakt. Sinds januari 2017 is er de Appgroep en wordt er elke maandagavond gewandeld.

Inmiddels staan ruim 40 vrouwen in de Appgroep en zijn er wekelijks zo'n tien tot twintig vrouwen aanwezig. Een gemêleerd gezelschap, waarbij wandelen en genieten van de omgeving voorop staat. Daarnaast worden er natuurlijk contacten gelegd en leer je andere vrouwen kennen. 

Nieuwsgierig geworden? Vragen? Zin om mee te lopen? Je bent van harte welkom!
Stuur ons een mail met je 06 nummer, dan voegen we je toe. 

Ook als je zelf geen WhatsApp op je telefoon hebt, kun je meelopen, dan ontvang je op maandagochtend een mailtje of smsje met alle info.

Contactpersoon:
Elly Maarleveld ([email protected]
Elsien van Vliet ([email protected])

@ de start in januari 2017

 

@ 6 augustus 2017